Hlavní obsah
Článek

Většinou Natálii Grossovou (21) potkáváme v divadle GoJa Music Hall, kde vystupuje v roli Sáry v muzikálu Ples upírů. Tentokrát ale sbalila společenské toalety a vyrazila zazpívat na slavnostní vyhlášení soutěže Miss hasička ČeskoSlovensko a Hasič roku.

"Nic z Plesu upírů tentokrát nezpívám. Vybrala jsem si píseň Léto, kterou kdysi nazpívala Iveta Bartošová a je upravená pro mne, a pak skladbu od mojí oblíbené zpěvačky Katy Perry," upřesnila svůj repertoár. Na Léto prý má od posluchačů jen ty nejlepší reakce. "A jestli někdo napsal do komentářů něco jiného, tak jsem si to nepřečetla," nechce si nechat kazit náladu Natálka.

Tu teď vedle vystupování v muzikálu nejvíce zaměstnává škola, studuje 1. rokem konzervatoř. "Nejtěžší je asi hudební nauka, jinak vše zvládám dobře," potvrdila svůj status premiantky mladá zpěvačka.

A co ji v nejbližší době čeká? "Je to jednoduché. Škola, Ples upírů a příprava na konkurz na muzikál Fantom opery," plánuje Natálka, která se zúčastní veřejného konkurzu, který proběhne v divadle GoJa Music Hall od 27. do 29. listopadu.

Reklama

Další články

Načítám