Hlavní obsah
Článek

Natálie Grossová (21) během účinkování v muzikálu Ples upírů oslavila 15. narozeniny. Na jeho 100. repríze nás zajímalo další číslo. Společně jsme se zamysleli nad tím, kde se mladinká zpěvačka vidí za deset let.

"Určitě bych chtěla pokračovat v tom, co dělám. Chtěla bych se věnovat divadlu, herectví a možná to zkusit i v zahraničí," svěřila se s drobnými zaječími úmysly Natálka. "To se ale uvidí časem, určitě bych ale chtěla dělat divadlo a třeba točit nějaký film," dodala. Jedno filmové natáčení má ostatně už za sebou. Již na jaře v kinech uvidíme komediální snímek Pepa v hlavní roli s Michalem Suchánkem (58), v němž si zahrála.

Když jsme se při našem rozhovoru dostali k tomu, že se bude muset na konci sezóny rozloučit se svojí rolí Sáry v Plesu upírů, protože představení vystřídá Fantom opery, málem jí začaly téct slzy. "Až bude derniéra, asi to nedám a budu hrozně brečet," přiznala.

V GoJa Music Hall ale proběhnou od 27. do 29. listopadu doplňovací konkurzy na Fantoma, tak na nich chce zkusit štěstí. "Určitě to zkusím, za to nic nedám. Nevím, jestli na hlavní roli Christine, ale to se ještě uvidí," mínila.

Reklama

Další články

Načítám