Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Bohuš Matuš (50) momentálně prožívá pohodové životní období. Najel na zdravý životní styl, je spokojený v práci, hlavně díky tomu, že mu dal šanci producent František Janeček (79) a zpívá hlavní roli hraběte Krolocka v muzikálu Ples upírů, ani na soukromí si nestěžuje.

To je asi ta pravá chvíle, aby mohl zavzpomínat na doby, kdy tak šťastný nebyl. Bohužel se odhodlal odhalit nejtemnější životní okamžiky a zákoutí své duše pro pořad Třináctá komnata. "Před rokem jsem to ještě odmítl, ale řekl jsem si, že když jsem teď v dobrých rukou pana doktora Janečka, tak se nemůže stát nic špatného, protože on mě hlídá, abych nikde neříkal žádné hlouposti," řekl Super.cz po sté repríze Plesu upírů, kde exceloval spolu s Natálií Grossovou (21).

Snažili jsme se zjistit, co hodlá Bohuš konkrétně odtajnit, ale byl trochu tajemný. "Dávám si velký pozor, co tam říkám a neříkám. Je to hlavně na téma toho, jak jsem byl kdysi hloupý. Myslel jsem si, že jsem obrovská hvězda, všichni mi přišli trapní, a pak jsem zjistil, že jediný, kdo je tady trapný, jsem já," poodkryje období, kdy klesl skoro na dno, zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám