Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Natálie Grossová (21) oslavila ve velkém stylu v GoJa Music Hall své patnácté narozeniny. Přímo po představení neudržela slzy, když ji na jevišti překvapil producent Plesu upírů František Janeček s kyticí a dortem. "Vůbec jsem to nečekala. To je tak krásný, Františku. To je nejkrásnější oslava, kterou jsem si mohla přát," dojatě kuňkala brečící Natálka.

A to ještě netušila, že pláč se bude stupňovat ve chvíli, kdy rozbalí dárek od producenta. Natálka dostala svůj vysněný mobilní telefon, který byl na českém trhu v prodeji teprve jeden den a stojí více než dvacet tisíc korun.

Velká oslava s kamarádkami ji čeká tento týden. Minulý týden ji rušili kvůli chřipce, se kterou se Natálka týden potýkala. A co dostala od maminky a sestry Denisy? "Od Dendy jsem dostala zájezd do Londýna na muzikál. A od maminky krásný tričko, a když jsme byly v Miami, tak mi dala výlet do Disneylandu a do Universal Studios," prozradila už patnáctiletá Grossová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám