Hlavní obsah
Článek

V muzikálu Ples upírů má Marian Vojtko (51) jako partnerku Natálii Grossovou (21) už druhou sezónu. Když jsme si mysleli, že si připadá spíš jako její táta, protože věkový rozdíl mezi nimi je skoro třicet let, dost nás překvapil.

"Ne, ona mi stárne, takže už jsem se jí ptal, kdy jí konečně bude těch patnáct, abychom mohli vyběhnout na rande. Skoro rok už spolu hrajeme, její máma si taky našla frajera, už jsme skamarádění, a když ji dneska vidím, jak se namalovala, tak se z ní stává žena. Někteří kluci u nás na muzikálu už po ní koukají," řekl nám na oslavě narozenin Františka Janečka (79), kde se sešel skoro celý muzikálový ansámbl Plesu upírů.

"Takže už trochu žárlím a říkám, že první jsem já a až pak ostatní. A věkový rozdíl? Jen se podívejte: František Janeček má taky s Terezou Mátlovou (48) velký věkový rozdíl. Anebo Karel Gott (†80) s Ivanou Gottovou. To jsou moje vzory. Já jdu v jejich šlépějích a hledám si takhle mladé holky, abych s nimi držel krok," pokračoval.

"Musím říct, že mám svoje malé fanynky, které mám třeba od jejich třech nebo čtyřech let a které chodí na muzikály. A teď je jim dvanáct nebo třináct a koukám jako blázen, že z nich vyrůstají nádherné slečny. Tak si říkám, jestli si na ně nepočkat. Ale za deset let, kdy by to připadalo v úvahu, už pro ně asi budu strašně starý a asi mě nebudou chtít," míní.

Řeči se mluví a voda teče. Opravdu o hodně mladší přítelkyni prý ale ve skutečnosti Marian nikdy neměl. "Je to tak deset let rozdílu, abychom si ještě rozuměli. Maximum bylo asi patnáct před dvěma lety, ale to už byl trochu problém. Když jsem byl mladší, měl jsem radši starší, teď se to otočilo. Ale měla by to být už rozumnější žena, která ví něco o životě, ne ty úplně mladé holky," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám