Hlavní obsah
Článek

Herečka a zpěvačka Natálie Grossová (21) má za sebou největší premiéru své kariéry, muzikál Ples upírů, kde hraje hlavní ženskou roli Sáry. Vypadalo to, že je naprosto bez nervozity a její výkon by se neztratil ani na prknech newyorské Broadwaye.

"Byla jsem trošku nervózní, ale byla to taková zdravá tréma, takže dobrý. Myslím, že to dobře dopadlo," řekla Super.cz Natálka. "Máma, doufám, byla pyšná, líbilo se jí to," dodala skromná Natálka.

Čtrnáctiletá Grossová se musela potýkat nejen s náročnou rolí, ale také s vysokými podpatky. Ty dosud nenosila. "Maminka mi udělala radost a koupila mi boty na podpatcích, už jsem se na tom naučila chodit, takže dobrý. Doma jsem netrénovala, spíš na zkouškách. Hrozně mě to baví. A prospěje mi to, měřím 154 centimetrů," upřesňuje mladá zpěvačka.

Nyní po náročném zkoušení čeká Natálku zase návrat do školních lavic. "Začnu chodit zase do školy. Chodila jsem, ale poslední týden, jak jsme zkoušeli každý den, tak jsem nemohla, dělala jsem si tady i úkoly a učila jsem se," dodala Grossová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám