Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maminka hlavní hvězdy premiérového uvedení muzikálu Ples upírů Šárka Grossová byla nervóznější než její dcera. Před slavnostním představením, kde Natálie Grossová (21) zpívala hlavní ženskou roli, několik dní trpěla dokonce takovou nevolností, že i zhubla.

O to víc jí ale slušely šaty s upírskou pelerínou, v nichž se předvedla. "Nespala jsem, ani nejedla. Nejvíc ze všeho jsem se těšila, až bude po tom představení a snad všechno dobře dopadne," svěřila Super.cz.

Šárka žije vlastně jen pro své dcery, hlavně pro Natálku, kterou doprovázela i na všechny zkoušky v divadle GoJa Music Hall. Její herecké a pěvecké kariéře podřizuje všechno. Našemu konstatování neodporovala. "Dceři a Plesu upírů jsem svůj život podřídila ráda," svěřila.

"Občas jsem ji tady nechávala samotnou. Ale ten muzikál je tak nádherný, že mě bavilo vidět, jak to vzniká. Myslím, že je to nádherné od hudby přes kostýmy až po taneční věci. Lidi budou nadšení," je přesvědčená Šárka a reakce premiérového publika její slova potvrdily.

Reklama

Další články

Načítám