Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na plastiku prsou se rozhodla Denisa Spergerová (23) jít jednak pro svůj dobrý pocit, a jednak proto, že očekává, že o ni bude ze strany klientů ještě větší zájem.

My jsme s ní mluvili asi tři týdny po zákroku, kdy se cítila velmi dobře, pouhých šest týdnů po zákroku si pak stoupla poprvé před objektiv fotoaparátu. Držitelka titulu Miss Czech Republic 2019 nafotila pro Natali Ruden (53) vybrané modely z jejích kolekcí z loňského roku.

„Operace proběhla bez komplikací a i pooperační rekonvalescence je bez problémů, za což jsem moc ráda. Stále ještě nosím speciální podprsenku, která mě v ničem neomezuje,“ svěřila se nám během focení modelka, která je ze svého upraveného hrudníku nadšená. „Určitě jsem moc spokojená s velikostí. Nechtěla jsem nic extrémního, chtěla jsem mít pouze přirozenou velikost.“

S Natali Ruden nepracovala Denisa poprvé. Už jako finalistka národního kola soutěže krásy pro ni šla několik přehlídek a během finálového večera s kolegyněmi prezentovala její velké večerní.

„Její šaty mi přinesly štěstí,“ smála se Spergerová a jedním dechem dodala: „Spolupráce s Natali Ruden je pro mě velká pocta, moc si toho vážím, jelikož je to skvělá a uznávaná návrhářka, která má nádherný styl, který mě oslovil. Proto jsem si právě vybrala od Natali nádherný kostým pro reprezentaci na Miss World 2019.“

Sympatie modelky a designérky jsou oboustranné. „Denisu jsem si vybrala na toto focení proto, protože je příjemná a milá, taková žena by měla reprezentovat modely Natali Ruden. Přirostla mi k srdci na soutěži. Neustále na sobě pracuje a zdokonaluje se ve své profesi,“ říká Ruden.

A co spojovalo vybrané modely, které na modelce zvěčnila fotografka Anastassiya Vorobyeva?

„Celá kolekce je hlavně o krásy ženy. Dnešní trend je takový, že všechny nosí oversized a unisex oblečení, právě proto cítím jako své poslání vytvářet modely, které jsou sexy a zároveň elegantní,“ říká Ruden a dále dodává: „V módě můj vzor byli vždy jako mistři elegance a sex-appealu YSL a Christian Dior. V krejčovině navazujeme na odkaz Hany Podolské, které říkali česká Coco Chanel. Také moje modely byly zároveň vytvářeny z ekologických materiálů už dávno před tím, než se to stalo velkým trendem dnešní doby," říká Natali Ruden.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám