Hlavní obsah
Článek

Během letošního léta si Kateřina Wohlmann Votavová (37) naordinovala záměrně dlouhý odpočinek. Nestála za tím lenost, ale zdravotní komplikace. Finalistka České Miss 2010 totiž už delší dobu trpí syndromem dráždivého střeva a dalšími zdravotními problémy.

„Jsem bez laktózy, bez lepku, a k tomu už léta vegetarián. Jen občas sním rybu. Moje nemoc je o tom zjišťovat, které potraviny mohu a které ne. Každý pacient to má totiž jiné,” prozradila nám Votavová, které v poslední době velmi pomáhá čínská medicína. Kateřinu provází i další zdravotní komplikace. „Od malička trpím atopickým ekzémem, a tak se to odráží i na mé kůži a bývám z toho hodně unavená,” krčí rameny.

První akcí po letním odpočinku byla pro Katku přehlídka Natali Ruden (53) na státní recepci pořádané Velvyslanectvím Ukrajiny. „Na modelech je znát jiná kultura, ale musím říct, že modely a la kroje byly opravdu super a v modelech jsem se cítila v pohodě jako vždy,” nechala se slyšet po přehlídce kolekce Džerelo neboli Prameny, inspirovanou přírodou, kulturou a tradicemi Ukrajiny.

Kromě modelek šly přehlídku také děti, které dostala na starost právě Kateřina. „Dostala jsem je na povel jako zkušená modelka, která s tím nemá problém,” smála se modelka a jedním dechem dodala: „Každopádně děti jsem měla tři kolem sebe na mole v jednu chvíli, ale byly super. Žádné mi neuteklo ani nespadlo.”

Ptali jsme se na přehlídce Kateřiny, kdy si sama pořídí s manželem vlastní dítě. V létě přece jen oslavili dva roky od svatby. „Necháváme to na přírodě. U mě to je složitější i z hlediska mé Leidenské mutace, ale v dnešní době není skoro nic zábranou,” říká odhodlaně Kateřina Wohlmann Votavová.

Reklama

Další články

Načítám