Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po porodu, kdy rok plně kojila syna Tedíka, nemá pochopitelně herečka Jitka Čvančarová (46) postavu topmodelky. Nicméně není nutné, aby ji stylisté oblékali do modelů připomínajících stan, v němž zaniknou jakékoli křivky.

Jitka na karlovarském festivalu nestrávila mnoho času, raději je doma s rodinou. Účastnila se zahajovacího ceremoniálu a uvedení projektu Přípitek pro dobrou věc, kdy v barevných oversize kouscích sice zářila úsměvy, ale nebylo to pravé ořechové.

Když se ale vrátila na představení filmu Nabarvené ptáče Václava Marhoula, přivezla si sebou vlastní kousky. Tedy ne úplně vlastní. "Musím poděkovat návrhářce Natali Ruden (53), od které jsem si vypůjčila šaty z její poslední kolekce Eden. Je to nádherné elastické hedvábí s květinovým vzorem, který se vlastně hodí i k názvu filmu," řekla nám Jitka, která ve vypasovanějších šatech vypadala skvěle.

Stejná návrhářka jí navrhla růžový model s obřím dekoltem, který ve Varech vynesla před dvěma lety a jeho snímek prošel snad všemi médii v Česku hned několikrát s nepříliš pozitivní kritikou. "Mně i mému manželovi se ty šaty líbily. Jestli někomu ne, tak se omlouvám," krčila rameny herečka.

"Já do hloubky módu neřeším, zajímají mě spíš jiné věci. Hlavně nechci udělat ostudu a respektuji dress code. Škoda ovšem je, že když se do některých šatů zamiluju, tak je stejně můžu vynést jen jednou, takže to, že si je můžu vypůjčit je ideální i v rámci recyklace," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám