Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je krásně opálená, změnila účes, ale rozhodně nemá v plánu měnit svoji postavu. Krásnou Kateřinu Kasanovou (25), která uhranula i zpěváka Bena Cristovaa (36), jsme potkali poprvé po jejím návratu ze Spojených arabských emirátů, kde fotila kolekci plavek. V Praze předváděla modely návrhářky Natali Ruden (53).

"Byla jsem v Emirátech sice pracovně, ale užívala jsem si to, protože jsem tam byla se skvělou partou a byl čas i na opalování," byla s pracovní cestou spokojená Katka. Ke změně účesu se odhodlala po několika letech. "Chtěla jsem udělat nějakou změnu, šest let jsem měla stejnou délku i barvu. Tak jsem to hodně ostříhala a také vlasy hodně zesvětlila. Jsem spokojená," upřesnila.

Hubnout kvůli focení plavek nemusela. "Firma, pro kterou jsem fotila, má radši ženské křivky. Takže jsem se nemusela nějak hlídat. Naopak jsou rádi, když mám ty prsa a trošku zadek. Každý to má tak, jak si to nastaví, a já chci být takováhle, se svými křivkami. Tak snad se to líbí," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám