Hlavní obsah
Článek

Jednou z hvězd módní přehlídky nové kolekce návrhářky Natali Ruden (53) byla i Česká Miss Lea Šteflíčková (25). Ta si před časem Super.cz posteskla, že má úplně zničené vlasy, což je hendikepem i v modelingu. Na přehlídce čerstvě single kráska opět uchvacovala bohatou hřívou vlasů.

"Po dlouhém rozhodování jsem si nechala vlasy prodloužit a dala je obarvit na svoji původní hnědou barvu. A takhle jsem spokojená. Je to asi čtrnáct dní a už jsem si na ně zvykla," prozradila Lea své tajemství.

Lea předváděla celkem odvážné modely, na takové je prý zvyklá, ale za určitou hranici by už nešla. "Sice jsem měla pár přehlídek na plavky, ale třeba tanga bych si na molo nikdy neoblékla. Stejně jako úplně průsvitné šaty, když by pod nimi nebylo prádlo," svěřila.

Lea je po dubnovém rozchodu s přítelem stále single a v dohledné době to nemá v plánu měnit. I když nabídky na schůzky samozřejmě má. "Ale já ty zprávy buď ani nečtu, ale každopádně na ně neodpovídám. Chci se zatím věnovat sobě a práci, partnera teď nehledám," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám