Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro nafocení své aktuální kolekce s názvem Eden Natali Ruden (53) využila služeb profesionálních modelek, některé kousky ale odprezentovala sama na sobě. Návrhářka se v pražské botanické zahradě odvážila zhostit role modelky i z toho důvodu, že za objektivem fotoaparátu stála uznávaná módní fotografka Anna Mrázek Kovačič.

„Myslím, že nejsem vůbec dobrá modelka. Výsledek bude ale hodně záležet na fotografovi,” uvedla designérka a dále uvedla: „Rozhodla jsem se nafotit modely i na sobě, protože návrhář musí cítit, co to přináší, jak tento styl se mnou pracuje,” vysvětluje Natali.

Uznávaná slovenská fotografka, která působí řadu let v Česku a fotí pro klienty po celém světě, kvitovala, že nemusí vždy pracovat jen s profesionálními modelkami. „Je to moje specialita, někdy mě dokonce baví víc. U normálních lidí, kteří jsou nepopsaní, to může být ze začátku těžší, ale když najdeme způsob komunikace, tak z nich režisérka v mém nitru vydoluje to, z čeho jsou překvapení i ti pózující. To bývá většinou hodně zábavné,” říká Anna Mrázek Kovačič.

Už v zákulisí bylo jasné, že výsledek určitě bude stát za to, když se na scéně objevila návrhářka v odvážných šatech na špagetových ramínkách. Ostatně posuďte sami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám