Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Možná měla i nejdražší róbu, každopádně v blankytných šatech, prošívaných růžovým zlatem, v paláci Žofín, kde se konal ples Prahy 1, zářila jako hvězda stříbrného plátna z 20. let, na které měl spolu se vzpomínkou na 100. výročí založení Československa ples Prahy 1 poutat. Návrhářka Natali Ruden (53) byla navíc ozdobena šperky za milión korun.

"Samozřejmě jsem volila black tie, ale jako retro prvek pro tuto dobu jsem zvolila perlový náhrdelník. Ty byly v té době velmi aktuální. Ale hlavně mám, tedy pro mne, velice vzácný kousek, což jsou rukavičky po mojí babičce, které sice nejsou přímo z doby 20. let, ale jsou jen o málo starší," svěřila nám návrhářka.

Strach, že se perlový náhrdelník, který v kompletu s náušnicemi vyšel na milión korun, přetrhne, prý neměla. "Perly nejsou na žádných nitkách, ale náhrdelník je poskládaný kónicky na zlatých drátcích, takže se poztrácet nemohou," věřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám