Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novou oficiální tváří kolekce návrhářky Natali Ruden (53) se stala modelka Veronika Kašáková. Návrhářka navíc spolupracuje i s její nadací, která pomáhá dětem z dětských domovů. "Bylo to velmi dojemné, sama mi volala, a kdybych už v dětském domově věděla, že mi jednou sama zatelefnuje, už tenkrát bych se těšila," řekla nám Veronika.

"Sešly jsme se, měly jsme krásné dlouhé focení a vyvrcholilo to módní přehlídkou. Mám z toho velkou radost," vyprávěla Veronika, která vynesla tři modely, většinou ale dost cudné. "Být krásná a sexy pro mě nesplývá s tím, abych měla nějaké velké výstřihy. Třeba i intelegence je sexy, neříkám, že pro všechny muže, ale pro toho mého ano," míní Veronika. "Cítíme to stejně a proto jsme spolu," doplnila.

"Odhalování si nechávám na doma. Myslím si, že když jsme ve společnosti, je víc sexy to, když není právě všechno vidět," myslí si Veronika, která se ovšem nebrání tomu, aby své křivky v bikinách z dovolených postovala na sociální sítě.

"To je pravda a dávám je tam docela ve velkém. Ale k tomu létu a té dovolené, k tomu to patří. Tím se to omlouvá. Ukazovat se odhalená jinde se podle mne už neshoduje s tou mojí vizí a myšlenkou, kterou mám, a přenechám to mladším, hezčím a hubenějším," uzavřela Kašáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám