Hlavní obsah
Článek

Součástí obří módní show návrhářky Natali Ruden (53) byla i Tereza Jelínková. Modelka, která sbírá pracovní úspěchy v Americe, se ale po mole v modelech inspirovaných oceánem málem neprošla. Před akcí ji skolily zdravotní obtíže.

„Vrátila jsem se z Německa s otravou z jídla, ale doufám, že to nebylo poznat,” popsala nám příčinu obtíží Jelínková, které se staly osudným zkažené krevety. Přestože by sympatická blondýnka nejraději zůstala doma, musela plnit nasmlouvané povinnosti. Po focení v Německu ji čekal nejdřív fitting zmíněné módní přehlídky a následně samotná show a den poté se zúčastnila svatby svého kamaráda.

Vypadá to, že se Jelínková v Čechách dlouho neohřeje. Osmadvacetiletá blondýnka plánovala, že se ve své domovině zdrží delší dobu, ale už se objevují nové nabídky za velkou louží. „Ráda bych tady zůstala, ale v Americe mě přemlouvají, abych se vrátila zpátky. Léto si tady užiju a uvidíme, co se bude dít dál,” říká Tereza Jelínková, kterou v Česku drží hlavně rodinné zázemí a partner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám