Hlavní obsah
Článek

Herečka Naomi Watts (55) potěšila své fanoušky na Instagramu snímkem v bikinách, což u ní nebývá zvykem. Krásná britsko-australská herečka v září oslaví 53. narozeniny a stále vypadá skvěle.

„Jak já miluji oceán a všechny ty krásné zážitky, které jej obklopují. Dechberoucí výhled, slané polibky z mého mládí, radostné kvílení mých dětí, výborná jídla, krásná vůně, uklidňující plavání, šplouchání a dovádění... všechny tyhle vzpomínky mám vryté v srdci. Tak plné a čisté. Oceán je zdroj našeho života a je výživou pro každý organismus na naší planetě. Oslavme jej a také neuvěřitelné lidi, kteří pracují na jeho zachování. Šťastný den oceánu,“ napsala k příspěvku Naomi.

Herečka nedávno dostala druhou dávku vakcíny proti covidu, o což se také podělila se svými fanoušky se sdělením, že už se těší zpátky do rušného života. „Mám ráda hodně živý dům. Děti mých přátel na návštěvě a k tomu jejich maminky... Jednoduše velmi neorganizovaný chaos mi dělá dobře,“ uvedla před časem pro Hamptons.com.

Herečka má dvě děti z manželství s hercem Lievem Schreiberem. Syn Sasha oslaví v létě 14. narozeniny a mladšímu synovi Samuelovi je 12 let. Pár se po 11 letech rozešel v roce 2016. Naomi aktuálně tvoří pár s hercem Billym Crudupem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám