Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro tuto uznávanou britskou herečku nebyl rok 2016 asi zrovna tím, na který by ráda vzpomínala. Po dlouhých jedenácti letech totiž Naomi Watts (55) ztroskotal vztah s hereckým kolegou Lievem Schreiberem, jenž je zároveň otcem obou jejích dětí. Když ale cosi končí, něco nového začíná, a tak si herečka užívá svých synů a také toho, že má nyní víc času na přátele. S těmi také na Nový rok vycestovala na dovolenou do Mexika.

Naomi očividně po tolika letech nehodlá vytloukat klín klínem a než aby se vrhala do nového vztahu, vyrazí do oblíbeného letoviska v Cancúnu jako svobodná maminka. Jejímu staršímu synovi Sashovi je devět a Sam je o rok mladší.

Herečku, která letos oslaví devětačtyřicáté narozeniny, si kromě remaku King Konga z roku 2005 zřejmě vybavíte z hororu Kruh, dramatu 21 gramů či thrillerů International a Nic nás nerozdělí. V roce 2013 zároveň ztvárnila princeznu Dianu v nepříliš kladně hodnoceném biografickém snímku Diana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám