Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když se dlouho očekávaný životopisný snímek o princezně Dianě (†36) nedočkal uznání u kritiky ani diváků, pro Naomi Watts (55) je jistě stále velkou ctí, že právě ona mohla ztvárnit tak významnou a všemi milovanou osobnost. Pětačtyřicetiletá herečka musela během natáčení také do plavek, a to kvůli scéně připomínající princezninu plavbu jachtou po Saint-Tropez s jejím tehdejším partnerem, egyptským obchodníkem Mohamedem Al-Fayedem, s nímž také po honičce s paparazzi v pařížském tunelu zemřela.

Pryč ale od filmu, tyto hereččiny snímky jsou reálné a aktuální z dovolené v Austrálii, kam vyrazila s manželem Lievem Schreiberem a jejich dvěma syny Samuelem a Alexanderem.

Naomi na pláži Bondi Beach v Sydney předvedla svou pečlivě udržovanou pevnou postavu v plavkách se zvířecím vzorem, které má prý v oblibě. Watts se ale nedočkala žádného velkého odpočinku, synové ji pěkně proháněli. Dokonce s nimi vyzkoušela i paddle-boarding či potápění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám