Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velké dámy světového modelingu se znovu potkaly na přehlídce v Paříži. V zákulisí přehlídky značky Off-White se potkala Cindy Crawford (58) s Naomi Campbell (53).

Zatímco Naomi se ještě prošla po mole, a to v pěkně odvážném modelu, kdy jí poprsí zakrývaly jen šperky, Cindy už na přehlídce zastupovala mezi modelkami její dcera Kaia Gerber (22).

Obě originální topmodelky z devadesátek se už z branže znají přes třicet let. Společně odchodily nesčetně přehlídek a zahrály si spolu i v klipu George Michaela (†53) k písni Freedom.

V devadesátkách patřily Cindy a Naomi ke skupince nejobsazovanějších modelek spolu s Lindou Evangelistou, Claudií Schiffer (53), Helenou Christensen (55) a Christy Turlington.

Campbell v loňském roce šokovala svět, když v květnu oznámila, že se stala poprvé matkou. „Na prstech jedné ruky mohu spočítat, komu jsem to řekla. Je největším požehnáním, jaké si umím představit. Nejlepší věc, kterou jsem kdy udělala,“ dodala k narození dcery.

Reklama

Další články

Načítám