Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V modelingu působí už 36 let a stále patří k nejžádanějším v oboru. Dávno minuly doby, kdy by modelky chodily do důchodu po třicítce, a Naomi Campbell (53) je toho zářným příkladem. A i po padesátce si klidně troufne obnažit tělo.

Na přehlídce značky Off-White v rámci pařížského týdne módy vynesla rozhalený kabát a holé poprsí zakryl pouze náhrdelník.

Šlo o první přehlídku značky od smrti jejího majitele, návrháře Virgila Abloha, který v listopadu podlehl rakovině. Campbell byla jeho blízkou přítelkyní, a tak mu samozřejmě chtěla vzdát hold.

Co se týče průsvitných modelů, těch se modelka nikdy nebála. Vynesla je na přehlídkové molo v průběhu let už několikrát, jak se můžete přesvědčit v galerii níže.

Naomi před pár týdny představila světu svou devítiměsíční dceru, se kterou se vyfotila na obálku britského Vogue. Magazínu pak prozradila, že dcerka není adoptovaná, ale je její.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám