Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cameron Diaz (51) šokovala fanoušky, když před devíti měsíci oznámila, že se s manželem Benjim Maddenem stali rodiči. Z dcerky Raddix jsou oba nesmírně nadšení. Herečka nyní promluvila o tom, jaké to je stát se matkou “v druhé polovině života“.

„Hodně lidí to dělá naopak. Berou se a mají děti, když jsou mladí. Já to dělám tak trochu v druhé polovině života. Jediné, co mě trápí, je, že teď musím žít tak do 107 let. Vůbec nejsem pod tlakem,“ vtipkovala při rozhovoru s modelkou Naomi Campbell (53).

„Mít děti v mládí je jako všechno, co děláte mladí. Prostě to uděláte. Ale v mém věku už je to vědomá volba. Musíte pro to hodně udělat,“ nechala se slyšet.

Diaz také přiznala, že je vděčná za to, co dokázala, že mohla procestovat svět a za kariérní úspěchy. Rodinný život je ale to, co ji činí nejvíc šťastnou. Přesto nevyloučila, že by se ještě někdy vrátila před kameru, i když do hereckého důchodu šla už v roce 2014.

„Nikdy neříkám nikdy, ale netočila jsem nic hodně dlouhou dobu, a je mi tak dobře. Občas si říkám, že bych se zase vrátila před kameru, ale jsem hodně spokojená tak, jak jsem,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám