Hlavní obsah
Článek

Devadesátá léta, kdy Naomi Campbell (53) zažívala největší slávu, jsou dávno pryč, její popularita však neopadá. Značky i návrháři si ji stále žádají, do kampaní i na přehlídky, a vědí proč. Britská modelka jejich zboží odprezentuje na výbornou. Svou zatím poslední show šla pro Tommyho Hilfigera na londýnském týdnu módy.

Hilfiger na molo poslal jak matadorky oboru, vedle Campbell také Alessandru Ambrosio, Candice Swanepoel, Jodie Kidd, Winnie Harlow nebo Pixie Geldof, tak i nové tváře. Naomi ale byla bezesporu hvězdou přehlídky i zákulisí při focení. Záznam z toho modelka zveřejnila na sociální síti.

A o něco později i snímek, jenž si i bez komentáře vysloužil nejvíc pozornosti fanoušků za poslední dobu: nahé selfíčko. Pro influencery jsou obnažené snímky sázkou na jistotu, o čemž ostatně svědčí i počet lajků, které fotka Naomi jen během pár hodin nasbírala - přes 240 tisíc. A k tomu pozornost a pochvalu od kolegyň z branže, mj. Heidi Klum nebo herečky Gwendoline Christie.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#SelfieSunday

Příspěvek sdílený Naomi Campbell (@naomi), Úno 16, 2020 v 11:56 PST

Pro mnohé fanoušky je Campbell módní ikonou, tou se loni na British Fashion Awards stala i oficiálně, když si převzala cenu. Při té příležitosti prozradila, kdo jsou jejími idoly: Grace Jones, Josephine Baker, Eartha Kitt, Donyale Luna, Bethann Hardison, Naomi Sims, Dorothy Dandridge, Diana Ross, Diahann Carroll, Janet Jackson a Tina Turner.

Během galavečera také vzdala hold své matce Valerii Morris (i ona přičichla k modelingu).  „Vychovala jsi mě sama, byla jsi mi mámou i tátou,“ uvedla modelka. Svého biologického otce nikdy nepoznala. „Bylo to těžké, musela jsem velmi rychle dospět,“ svěřila Morris, která svou dceru porodila v 19 letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám