Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naomi Campbell (53) patří k ikonám světového modelingu, ale o svém soukromí nehovoří příliš často. Tentokrát se ovšem rozpovídala v rozhovoru pro WSJ. Magazine hned na několik osobních témat.

Prvním z nich bylo mateřství. Naomi přiznala, že je vysoce nepravděpodobné, že se v blízké době odebere do ústraní kvůli dětem. „Teď ještě ne - uvidím, co vesmír nachystá,“ odpověděla na dotaz, kdy se hodlá stát matkou.

Místo toho modelka svěřila, že se vidí spíš jako „matka“ nespočtu dětí, které jí zkřížily cestu díky její filantropické práci, především pak v Africe. Jedním takovým "dítkem" je pro ni i australská modelka a její svěřenkyně Adut Akech (19).

Naomi také popsala, jak se cítí jako single dáma. „To, že jsem nezadaná, neznamená, že jsem osamělá. Nemám na to čas, stejně jako nemám čas se nudit,“ vysvětlila.

Modelka také promluvila o svém boji se závislostí na drogách a alkoholu: „Jsem bojovnice, nemám úplně čistý život, to ani nepředstírám. Byla jsem to já, kdo prvně zveřejnil, že mám problémy se závislostí. Děkuji Bohu, že svůj boj svádím úspěšně,“ doplnila na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám