Hlavní obsah
Článek

Jméno Naomi Campbell (53) znají miliony lidí po celém světě. Možná ale nevědí, že krásu zdědila po své matce Valerii Morris-Campbell (67), která k modelingu také přičichla. Spolu s dcerou, která v branži dosáhla naprostého vrcholu, loni nafotila kampaň pro značku Burberry, letos pak už sama pózovala, a to dokonce v plavkové kampani značky JD Williams.

To přitom vyžadovalo velkou kuráž. Před 14 lety jí byla diagnostikována rakovina a Valeria podstoupila mastektomii pravého prsu.

„Když nabídka přišla, první, o čem jsem přemýšlela, byla má situace. Nepodstoupila jsem rekonstrukci prsu, a ani ji neplánuji, takže nemohu nosit všechny modely jednodílných plavek. Ale věděla jsem, že focení bude vkusné. A kdyby všichni vypadali stejně, život by byl nudný,“ říká Valeria.

Naomi Valerie porodila už ve svých 19 letech. Živila se jako tanečnice a na dítě byla sama, respektive jí pomáhala maminka, babička Naomi. Modelčin otec prý ze života Valerie hodně rychle zmizel. „Bylo to těžké, musela jsem velmi rychle dospět,“ svěřila. Příjmení má slavná modelka po druhém manželovi své matky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám