Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejslavnějších modelek světa Naomi Campbell (53) sice kulaté narozeniny, padesátku, oslaví až příští rok v květnu, už teď se ale rozhovory se stálicí přehlídkových mol stáčejí k blížícímu se životnímu jubileu. To prý Naomi přijala a nemůže se dočkat oslavy.

Není ostatně důvod si jakkoli stěžovat, doby, kdy modelky ve třiceti byly staré, jsou dávno pryč, situace i v tak tvrdé branži, jakou modeling bezesporu je, přeje rozmanitosti. Na nedostatek pracovních příležitostí si tak Campbell nemůže stěžovat. Fotí do časopisů, kampaně, i přehlídky stále chodí.

„Cítím se dobře. Ale musím říct, že je trochu divné, když jdu přehlídku s dcerami svých přátel. Ale beru to, myslím, že je to skvělé,“ řekla modelka s tím, že jí dívky rády podají pomocnou ruku. „Je to hezké, protože jejich matky mě přijaly mezi sebe a pomohly mi, když jsem byla mladá. Kruh se teď uzavřel,“ řekla v pořadu Lorraine.

Evergreenem v rozhovorech s modelkami jsou otázky ohledně stravy. Došlo na ně i tentokrát. I v tomto směru byla Naomi sdílná, ale jako tip to neberte. Někdy totiž prý nejí celý den. „Může to být klidně víc než jeden den. Jím, když mám hlad. Nehladovím. Když si chci dát den pauzu, nejím, jen piji vodu a džus. Třeba když je horko, tak nejím,“ sdělila Campbell.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám