Hlavní obsah
Článek

Na pařížský týden módy dorazila hollywoodská herečka Robin Wright (51) dost polehku. Exmanželka Seana Penna zvolila hodně odvážné šaty, pod něž si nevzala podprsenku.

Robin Wright měla ke světu módy vždy blízko. Ještě před zahájením herecké kariéry zazářila v kampaních a oba potomci jdou v jejích stopách. Modelingu se věnuje její dcera Dylan (26) i syn Hopper (24), jež má se Seanem Pennem.

Americká herečka stále sleduje módní trendy. V Paříži projevila výběrem šatů velkou odvahu. Svůj dekolt vystavila po boku Naomi Cambpell (53) a potvrdila, že nemusí svou kůži příliš halit.

Robin Wright, která byla manželkou Seana Penna 14 let, slaví úspěch s televizním seriálem Domek z karet. Letos po delší době zazářila i na filmovém plátně v komiksové adaptaci Wonder Woman. O diváky nebude mít zajisté nouzi ani její nejnovější film Blade Runner 2049, který právě přichází do kin. Herečka a její kolegové ale přišli o slavnostní premiéru v Los Angeles. Ta byla zrušena kvůli masakru v Las Vegas, při němž bylo zastřeleno 59 lidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám