Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hvězdná topmodelka se ani jako zralá žena nebojí odhalit své tělesné přednosti. Dokud na to Heidi Klum (50) má parametry, se zahalenou hrudí ji nejspíš neuvidíme.

Kráska německého původu v Los Angeles zavítala na gala večer magazínu Harper´s Bazaar, kde bylo vyhlášeno 150 nejstylověji oblékaných žen dneška. Heidi se na tuto událost patřičně vyparádila a přišla v saku, pod které si nevzala podprsenku, takže byla vidět značná část jejího hrudníku. V případě ikonické topmodelky ovšem nešlo o nic přelomového, protože se běžně opaluje nahoře bez.

Na seznamu 150 módních ikon byl opravdu kdekdo, ale přítomná Heidi Klum se na něm bohužel nenašla, přestože výběr zahrnoval řadu kolegyň její generace včetně Naomi Campbell (53), Cindy Crawford (58), Kate Moss (50) i Lindy Evangelisty, která se už ve společnosti téměř nevyskytuje. Místo ní se ale na seznam dostala například zpěvačka Adele (35), která má v civilu do módní ikony hodně daleko.

Heidi Klum to s odíváním nepřehání, což je možná právě tím důvodem, proč nebyla mezi nejstylověji oblékané ženy zařazena. V médiích se totiž často objevují fotky, na nichž je nahoře bez.

Reklama

Další články

Načítám