Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přesně ve stylu pořekadel ‚v jednoduchosti je krása‘ či ‚méně je více‘ oslnila supermodelka Naomi Campbell (53) všechny příchozí na pařížské Gold Obsession Party kosmetického gigantu L´Oréal. Legendární modelingová ikona, jež loni oslavila vydáním knihy s fotkami z průřezu celé své kariéry třicet let v branži, zvolila decentní bílou róbu až na zem, dokonale kontrastující s pokožkou. Není divu, že Naomi svým výběrem zabodovala na celé čáře i u módní policie.

Kroku vedle se ovšem v módě u Campbell zřejmě ani do budoucna nedočkáme. V září byla pečená vařená v prvních řadách přehlídek těch nejvěhlasnějších návrhářů a módních domů na týdnech módy v New Yorku a Miláně a udržuje si tak dokonalý přehled o nadcházejících trendech. Na show Versace pro jaro a léto 2017 se dokonce od své kamarádky Donatelly Versace nechala přemluvit k samotnému předvádění kolekce...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám