Hlavní obsah
Článek

Světem hýbe nová dobročinná kampaň za záchranu divokých slonů nazvaná KnotOnMyPlanet, kterou založila modelka Doutzen Kroes. Zapojila se do ní už řada slavných jmen v čele s Karlie Kloss, Joan Smalls, Marthou Hunt či Emily Ratajkowski. Jenže součástí kampaně nejsou jen novodobé modelky, ale i ty původní, které této profesi daly ten správný lesk a šmrnc. Krásky z 80. a 90. let spojily své síly a zvěčnily se pro dobrou věc. Nechaly se nahé svázat mašlí, což má značit spojení a sounáležitost mezi lidmi a zvířaty.

Trojici na snímku tvoří supermodelky Naomi Campbell (53), Christy Turlington (47) a Linda Evangelista (51). Jenže jak dobře víme, Linda se od své původní vizáže z dob největší slávy znatelně vzdálila. Na černobílém snímku ale vypadá téměř stejně jako kdysi. Retušéři se tentokrát museli dost zapotit...

Kampaň KnotOnMyPlanet má za cíl podpořit Elephant Crisis Fund zaměřený na ochranu slonů proti pytlákům, kteří jen během tří let připravili o život na sto tisíc kusů těchto majestátních zvířat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám