Hlavní obsah
Článek

Po hodně dlouhé jsme potkali zpěvačku Naďu Urbánkovou (†83), vystupovala na finále soutěže Batist Nej sestřička. Už vzhledem k tématu akce byla otázka na zdraví nasnadě, zvláště když si zpěvačka prošla léčbou rakoviny, kdy jí museli lékaři odstranit i celá prsa. Nyní se ale cítí dobře.

"Před čtrnácti dny jsem byla na kontrole, na té nejdůležitější, jestli je bubák pryč anebo co bude, to jsou i takové krevní testy na rakovinové markery. Všechno je naštěstí v pořádku," řekla Super.cz Naďa.

Trápila se samozřejmě kvůli skonu Karla Gotta (†80), který se narodil v roce 1939 jako ona a ve stejnou dobu začínali v šoubyznysu. "Když jsem se to dozvěděla, dlouho jsem plakala. Normálně nepláču, ale tohle mi vzalo dech, že tak najednou odešel. Nechci, ale pořád na něj musím myslet," svěřila.

Zdravotní problémy má i v rodině, tedy v té budoucí. Její dcera Jana Fabiánová musela odložit svatbu kvůli tomu, že se otec jejího snoubence těžce zranil. "Viděla jsem ho na fotkách, je to strašný chuděra. Má v noze díru, z toho mu kouká taková tyčka, nohu má špatně, hlavu si rozbil. Ale už ho naštěstí dali domů, kde se o něj starají. Ale bude to minimálně půl roku, než se z toho vyhrabe, tak svatba musí počkat," vyprávěla Urbánková.

Ani v osmdesáti Naďa nelení, stále vystupuje s kapelou, o které nám vypráví na našem videu. Jednak ji to baví, a pak má na složenky, jak říká. Ve svém věku dokonce stále ještě řídí. "Já mám řidičák od roku 1971 a od té doby jsem neměla žádnou nehodu. Ještě před pár lety jsem dokonce naši kapelu vozila já. Ale mám malé autíčko a sama si kolem Želivu, kde bydlím, dojedu kamkoli," uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám