Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velkou oslavu s přáteli odsunula na neurčito. Herečka Naďa Konvalinková (73) slaví životní jubileum. 70. narozeniny sice chtěla trávit se svými nejbližšími, bujarý večírek ale kvůli koronaviru zatím odložila.

„Samozřejmě, že v této době není ani nálada, spousta lidí kolem mě tu nemoc prodělala těžce, takže abych řekla pravdu, tak si počkám až to bude bezpečnější,“ svěřila se Super.cz herečka.

„Až si všichni oddychneme, a také abych nikoho neohrozila a nikdo neohrozil mě. Myslím, že to oslavíme někdy v létě. Teď si alespoň na dálku zavoláme a přiťukneme,“ prohlásila herečka, která si myslí, že nyní není vhodná doba něco slavit.

Přestože má již 70. narozeniny, dárek, který by si k nim přála, má opravdu skromný. „Největší radost mi dělá, když slyším, že někdo někomu pomáhá. Že se semkneme a v této době umíme držet při sobě a být k sobě laskaví,“ řekla herečka, která se stále těší dobrému zdraví.

„Zatím jsem měla kliku, že jsem se s koronavirem osobně nesetkala. A to je dobře,“ prozradila nám Naďa Konvalinková, kterou jsme potkali na kostýmové zkoušce v Divadle Broadway.

„Hraji paní Fortelnou, správkyni kolejí. Je to taková hlídačka mládeže a jejich pomocnice,“ řekla herečka, která se v muzikálu Láska nebeská těší hlavně na písně Waldemara Matušky. „Zpíváme všichni, ale já samozřejmě zpívám ve sboru, protože nejsem zpěvačka, ale herečka. Takže si ty Waldovy písně pobrukuji s nimi a jsem ráda, že si je mohu poslechnout,“ uzavřela Konvalinková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám