Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená herečka Naďa Konvalinková (73) je známá dietářka a za svůj život už vystřídala nespočet vychytávek, jak shodit na váze. Před pár lety upustila od drastického hladovění, začala se zdravou životosprávou a také pravidelným pohybem.

Ten ale nyní, v době nejrůznějších vládních opatření, celkem postrádá. „Chybí mi pohyb, chybí mi plavání, to jsem chodila třikrát týdně,“ svěřila se Super.cz herečka s tím, že si našla alternativu. „Alespoň soboty a neděle vyjedu za Prahu a chodím alespoň hodinu po lese, protože ty kila přibývají,“ svěřila se herečka, která se udržuje ve formě díky procházkám.

Je také ráda, že může chodit mezi kolegy do divadla, a nepřichází tak úplně o sociální kontakty. „Doteď jsem zkoušela v Divadle na Vinohradech, hned jsem přeskočila sem, obě premiéry se přesouvají, ale já jsem nezahálela,“ prozradila Naďa během tiskové konference nového muzikálu v Divadle Broadway.

Zkoušky však probíhají poněkud komorně, a to jen s kolegyněmi, se kterými se alternuje. „Máme tam herecké výstupy, které jsou bez company, taneční výstupy nazkoušeli kolegové bez nás, abychom byly chráněné. Budeme se alternovat s Haničkou Křížkovou a Danou Syslovou a ty naše scény se zkoušely mimo,“ dodala herečka, která se objeví v muzikálu Láska nebeská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám