Hlavní obsah
Článek

Herečka Naďa Konvalinková (73) rapidně hubne. Po roční pauze opět začala hubnout a hned se dostavily výsledky. Macatá herečka je totiž v pase už o třicet čtyři centimetrů hubenější.

„Zhubla jsem a pokračuji dál,“ usmívá se populární herečka. Je to už téměř rok, kdy absolvovala Konvalinková terapii v pražském hypoxi studiu. A na místo činu se opět vrací! Kolegové z divadla se totiž Naďu rozhodli podpořit při jejím radikálním hubnutí a k jejímu životnímu jubileu ji zakoupili další terapie.

„Při svém náročném životním tempu si držím stále úbytek osmnáct centimetrů v pase, kterého jsem  dosáhla loni v létě. Na Hypoxi terapii si cením nejen estetický, ale i zdravotní efekt. Hypoxi terapie mi totiž napomáhá odstranit problémy s klouby a otoky nohou,“ říká herečka.

Nadě Konvalinkové velmi svědčí i její aktivní spolupráce s Kateřinou Cajthamlovou, která mimo jiné se studiem spolupracuje. A výsledky mluví samy za sebe. Za pět týdnů Naďa zhubla devět kilogramů, o dalších šestnáct cm ubyla v pase a navíc pociťuje, jak se jí tuková hmota mění ve hmotu svalovou.

„Cítím se výborně a svůj životní styl si chci i nadále udržet,“ prohlašuje herečka, která je rozhodnuta zdravě žít a hubnout i nadále.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám