Hlavní obsah
Článek

Snaha herečky Nadi Konvalinkové (72) zhubnout dojala skoro celou vlast. Díl primáckého pořadu Jste to, co jíte, ve kterém ji pod drobnohledem zkoumala Kateřina Cajthamlová (61), přilákal k televizním obrazovkám rekordní počet diváků.

Čtvrteční díl pořadu s Naďou Konvalinkovou byl nejsledovanějším dílem od listopadu 2008. V cílové skupině 15+ jej sledovalo 845 tisíc diváků při sharu 26,49 %. Ještě o něco úspěšnější byl u mladších diváků ve věku 15–54 let, kde dosáhl podílu na trhu dokonce 28,67 %.

Naďa Konvalinková nezměnila jen svůj jídelníček, ale pravidelně navštěvuje estetické a proštíhlovací centrum Petra Clinic. „K paní Petře Řehořkové chodím již delší čas a vždy moc ráda. Pokaždé si zde perfektně odpočinu a naberu potřebné síly. Po několika ošetřeních radiofrekvenční liposukcí bylo zřetelně vidět, jak mi tuková tkáň v mých problematických partiích mizí,“ svěřila herečka. Ta se podle svých slov vejde i do oblečení, které jí bylo ještě před pár týdny malé.

„V pase mám o několik centimetrů méně. Šaty, které jsem dříve neoblékla, mohu nyní bez problémů nosit. Při každé návštěvě se mě zde ujmou s profesionální odborností a vřelým přístupem,“ říká Konvalinková, která v posledních měsících prošla několika krásnými změnami. A další ji čekají. Nechala se totiž slyšet, že by chtěla zhubnout do své původní váhy. Ráda by měla zase šedesát kilo. Smíří se ale i se sedmdesáti pěti. Teď jí chybí ještě dvacet.

Reklama

Další články

Načítám