Hlavní obsah
Článek

Herečka Naďa Konvalinková (72) na stará kolena hubne. Zdravotní potíže se kvůli nadváze stupňovaly, a tak herečka navštívila odborníky. S jejich pomocí chce s nadbytečnými kily zatočit.

"Když vám lékaři řeknou, že cholesterol není v pořádku, necítíte se dobře a sotva dýcháte, je zle. I proto jsem se rozhodla výrazně zhubnout," řekla Super.cz Naďa Konvalinková.

Už čtyři měsíce hubne pod dohledem Kateřiny Cajthamlové a výživového poradce Karla Havlíčka. "Celý život jsem dřžela diety, pořád jsem se snažila hubnout a neustále jsem zažívala jojo efekty. Nyní jsem totálně změnila životní styl. Zkouším to jinak, jde to a jsem šťastná," prozrazuje.

Začala pravidelně jíst, cvičit a zkouší i ultrazvukovou liposukci. "Jím pětkrát denně. Dřív jsem se bála, že jím hodně. Teď je vše jinak. Naopak jsem přejedená a mám problém všechno sníst. Vozím si krabičky a mám přísný režim. Metabolismus musí pracovat," vysvětluje. "Cvičím pětkrát týdně. Každé ráno v osm začínám. Den mám potom i hezčí a delší," říká.

Zatím herečka shodila 8 kilogramů tuku a 12 centimetrů v pase. "Chtěla bych se dostat na váhu 75 kilogramů. To bych byla spokojená," dodala Konvalinková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám