Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přišla podpořit svého kamaráda Sámera Issu, který slavil 33. narozeniny. Svým outfitem ale Monika Štiková (51) strhla všechnu pozornost na sebe. Na významnou událost se totiž vyzbrojila upnutými minišaty, které odhalovaly víc, než by si přítomní přáli vidět. V odvážném modelu se pak matka klanu Štikových svíjela před oslavencem, který nestačil zírat.

„Sámer je můj dlouholetý kamarád a je to obrovský srdcař. Jsme stejná krevní skupina. V mužské rovině je to můj nejlepší kamarád,“ řekla Super.cz Monika, která na akci dorazila jen v doprovodu své kamarádky. Je tak zcela zřejmé, že k rodinnému usmíření doposud nedošlo.

Na narozeninovou párty překvapivě nedorazila ani nejmladší z dcer Charlotte, která se Sámerem nedávno nazpívala duet. Potvrzují se tím tak některé spekulace, které tvrdí, že také ona na svou máti zanevřela. A napjaté vztahy nadále trvají i se starší Ornellou. „Nemůžu říct, že bychom byly na nože. Já vidím ten svět už trochu jinak a oni taky. Chtějí mít tu maminku, která jim dělá full servis, která bude tlusťoučká a to už je prostě jinak,“ prozradila Štiková.

Reklama

Další články

Načítám