Hlavní obsah
Článek

Monika Štiková (51) je ženská od rány. Její manžel Michal už si zvykl na ledacos, ale divoká rádoby celebrita terorizuje i zvířátka a děti.

Reality show Štiky prozatím Moniku vykreslila jako osobu s vulgárním slovníkem a nesnesitelným chováním. V další epizodě bude její vystupování ještě drsnější. Už jste mohli vidět, jak ošklivě zatočila se štěňátkem od Ornelly. Když pejsek u Štikových shodil vánoční ozdobu, robustní blondýna mu flákla přes zadek.

Podobě se Monika chová i ke svému vnukovi Quentinovi. K této strašidelné babičce by opravdu žádné dítko na hlídání nechtělo. Štikovou vnuk vytočil, když se začal hrabat v její skříni. „Děla se tohlencto? Dělá se to? Do p**i už! Jsi normální?!“ řvala na Quentina, který se před děsivou babičkou rozbrečel.

Jeho pláč uslyšela Ornella a snažila se zjistit, co tak strašného provedl. „Vlezl do skříně a skáče tady. Div že se nezhroutila celá skříň!“ běsnila dále nejhorší babička na světě. „Ta skříň nebyla tak bytelná, ta se rozloží. Spadne to na něj, něco se mu stane a já mám prostě zničenou skříň,“ vztekala se bytelná ženština.

„Zlá bába,“ utěšovala svého syna Ornella. Návštěvy nejsou o Moniky příliš vítané. A teprve ne děti. „Já po návštěvě myju i zdi. Je to něco neuvěřitelného. Nikoho taková návštěva nebaví. Vy se dopředu třesete, co zase přijde, co se zničí a jak dlouho budete uklízet,“ zhodnotila Monika přítomnost Ornelly s Quentinem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám