Hlavní obsah
Článek

Pokud opravdu toužíte znát podrobnosti o první sexuální zkušenosti Moniky Štikové (51), konečně jste se dočkali. Kontroverzní matróna už nemá žádné tajemství.

Reality show Štiky je exhibicí obhroublého vystupování ženy, která se mylně považuje za celebritu. Monika už má z ostudy kabát, a to ještě se svým snažením stát se královnou českého šoubyznysu zdaleka neskončila.

Na záběrech, které se právem nedostaly do vysílání, promluvila o ztrátě nevinnosti. „Já jsem byla svatá. O panenství jsem přišla v sedmnácti a čtvrt. Jsem přece slušně vychovaná,“ zavzpomínala Monika na den, kdy se stala ženou.

O intimním tématu s ní diskutovala dcera Ornella i manžel Michal, z něhož se snažila vyloudit, kdy měl poprvé sex on. Štika se ale zdráhal o svých zkušenostech mluvit. „Řekl´s mi, že´s to dělal s učitelkou. Ta tě aspoň zaučila,“ rozhodla se hovořit za něj. „Ona ale byla těsně po škole, to se tak nepočítá,“ uvedl Michal vše na pravou míru.

U Štikových bylo opravdu veselo. Rozjívený hovor se poté přesunul k tématu sex a peníze. Když ovšem Michal podotknul, že jej nejvíce stála Monika, do smíchu už jí tolik nebylo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám