Hlavní obsah
Článek

Z jeviště divadla GoJa Music Hall nesleze ani jediný večer. Zpěvačka Monika Sommerová (37), která se v hlavní ženské roli Christine v muzikálu Fantom opery alternuje s kolegyní Michaelou Gemrotovou (38), totiž nastudovala ještě další roli. "Budu tam prostě pořád," smála se svatební svědkyně manželky Bohuše Matuše (50).

Kromě Christine bude hrát a zpívat také operní divu Carlotu, což je docela náročné na střídání způsobu zpěvu. "Zkouším denně od rána až do večera a studuji dvě rozdílné role. Hlasově je to jiné. Ale když má člověk klasickou techniku, tak jenom přifoukne a dá tam víc energie a myslím, že to pak vyjde tak, jak to má být," míní Monika.

Složitější to ovšem bylo s kostýmy, které zdědila po kolegyni, která má úplně jinou postavu. "Musely se hodně upravovat, protože moje vnadnosti nejsou tak velké, jaké měla ona a jaké by asi měly pro Carlotu být. Jedna se šaty zužovaly a pak se budou různě vycpávat v oblasti dekoltu. Čtyřky se asi nezvládnou, ale snad to budou aspoň trojky," svěřila Super.cz Monika, která má sama sotva dvojky, jak se můžete přesvědčit ve videu i v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám