Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na premiéru muzikálu Láska nebeská sice přišel se starší dcerou Alicí, když ale vyrazil na slavnostní uvedení dokumentu Karel o jeho blízkém kolegovi a kamarádovi Karlu Gottovi (†80), doprovod změnil. Producent František Janeček (79) vyvedl zpěvačku Moniku Sommerovou (37).

Proč padl los zrovna na ni? "Vzal jsem s sebou herečku, a především zpěvačku Moniku Sommerovou, protože, jak už víte, připravujeme opět na scéně Fantoma opery, a ona je jedna z hlavních představitelek, hraje a zpívá Christine," vysvětlil.

Monika byla pozváním velmi potěšena, protože sama má na Karla Gotta krásné vzpomínky. "V roce 2014 byl právě na mé premiéře Fantoma opery. Byl velmi milý, vstřícný a vlídný," řekla Super.cz.

Muzikál Fantom opery bude mít v Divadle GoJa Music Hall obnovenou premiéru 26. listopadu. V roli Christine uvidíme vedle Moniky Sommerové také Michaelu Gemrotovou (38), pro niž to bude návrat na divadelní scénu po narození dcery Anežky.

Reklama

Další články

Načítám