Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jsou to rady nad zlato a od té u nás z celebrit možná nejpovolanější! Jak Super.cz již několik dnů informuje, vypadá to, že manželství moderátorky Michaely Ochotské (39) a tenisty Lukáše Rosola (38) je v troskách, když si „pinkálista“ našel známost a s manželkou už nežije, prý kvůli hádkám. Dvojici nyní vysílá vzkaz Monika Marešová (49), stále ještě manželka Leoše Mareše, která si tím prošla před lety a ví moc dobře, jak to zařídit, aby se nevěra překonala a netrpěly děti!

Zatímco mnoho známých dvojic se rozvede a pak si jde po krku, Leoš s Monikou to zvládli, jsou dál kamarádi, milují své dva syny a vycházejí si ve všem vstříc. Kdo jiný by tak měl poučit Ochotskou s Rosolem než jeden z těch, kteří si tím nepříjemným již zdárně prošli?

„Co bych poradila, je to, že ti lidé si musejí uvědomit, že tady nejde o ně jako o dospělé, ale o děti. Především by se měli snažit domluvit a chovat se dál jako rozumní kamarádi a vytvořit dětem rodinu, i když nejsou pospolu,“ řekla Super.cz Monika Marešová, která souhlasí i s tím, že lidé musí odhodit ego a i podváděná žena by měla brzy přestat hrát uraženou.

Řekla nám to na premiéře diváky hodně vychvalovaného snímku Všechno nebo nic, kde se nevěra také hodně řeší.

„Na ten film by měli jít všichni, protože je úžasný. Jsou tam strašně krásní herci. Byla jsem úplně hotová. Ženské, běžte na to!“ prohlásila na kameru nadšená moderátorka, která se nyní živí především jako vztahová koučka.

A i když se jí někteří vysmívají, jak může někomu radit ve vztazích, když jí samotné krachlo manželství, upozorňuje, že kouč má jiný úkol než psycholog, a navíc se jí podařilo s manželem konstruktivně domluvit.

A jak to má nyní s láskou? „Jsem spokojená. Nikoho nemám, už to nějaký ten pátek bude. Jsem srovnaná, je mi hrozně dobře. Pánové se mě ale taky trošku bojí, tak mají asi smůlu,“ dodala výborně naložená Monika Marešová.

Reklama

Další články

Načítám