Hlavní obsah
Článek

Žádné bahenní zábaly, masky z mrtvého moře. Zpěvačka Iva Marešová si dopřává masku z pravého čtyřiadvacetikarátového zlata. Její pleti, která je namáhána neustálým líčením, prý velmi pomáhá.

"Zlato jsem nikdy moc nenosila, dávám přednost stříbru. Dnes jsem tak na sobě měla nejvíc zlata v životě. Nedávno se moje kosmetička Maruška byla podívat na Antoinettě a můj zlatý kostým ji inspiroval, říkala, že mi zkusí dát zlaté plátky. Škoda, že to po kosmetice nejde prodat," řekla Super.cz s úsměvem Iva.

Na kosmetiku chodí pravidelně. "V divadle je toho hodně. Pořád na sebe patlám líčidla, pleť je zatížená, tak v rámci časových možností se snažím chodit na kosmetiku, co to jde," dodala Iva, kterou čekají prázdniny, divadelní sezóna končí.

Předtím ještě samozřejmě odehraje jubilejní představení Antoinetty - královny Francie. "25. června máme na Konopišti open air výroční sté přestavení Antoinetty. Hrozně se těším, bude to velké nejen pro diváky, ale i pro nás. Jiné prostředí, jiná technika, i pro nás to bude zážitek," dodala Marešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám