Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během finále soutěže Souboj nevěst nesoutěžila, galavečer nemoderovala ani nebyla jeho patronkou, přesto byla Monika Marešová (49) nepřehlédnutelná. Mohly za to černé společenské šaty, kterým dominovalo její chirurgicky upravené poprsí.

Nabízí se otázka, jestli se snad moderátorka neobávala, že z modelu bez ramínek něco vyklouzne. „Vzhledem k tomu, že se jednalo o korzetové šaty, tak jsem se ani nebála nějakého faux pas. Dobře držely,” uvedla s úsměvem Monika.

Za dobře padnoucí šaty byla Marešová jistě vděčná, neboť ji během večera čekala řada náročných fyzických aktivit. „Byla jsem sice pozvaná jako host, ale zároveň mě organizátorky poprosily, jestli bych nezaskočila za patronku Ivanu Jirešovou, která měla představení v divadle,” řekla Monika a jedním dechem dodala: „Tak jsem se úkolu zhostila a zavzpomínala na finále před dvěma roky, kdy mi bylo potěšením být jednou z patronek.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám