Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorských kšeftů je pomálu, a tak si Monika Marešová (49) našla další uplatnění. Od nového roku pracuje jako životní a vztahová koučka.

„Moc mě to baví. Myslím si, že jsem se v tom našla,” nechala se slyšet moderátorka, která ráda pomáhá lidem. „K této práci mě přivedla moje kamarádka Petra Řehořová. Všimla si mé empatie a toho, že se na mě obrací spoustu známých s různými problémy. Viděla, jakým způsobem s nimi jednám a že jim pomáhám. Byli spokojeni," říká Monika a jedním dechem dodává: „Chvíli mi trvalo, než jsem se rozhoupala do toho pustit." Marešová dokonce absolvovala jednosemestrální kurz na Fakultě ČVUT v Praze a dál sbírá zkušenosti v praxi na klinice v centru Prahy.

Marešová řadu let nežije s otcem svých synů Leošem Marešem (47) a dlouhodobě se jí nedaří najít stálého partnera. Proto může být pro někoho zvláštní, že sama rozdává rady právě v mezilidských vztazích. Pro Moniku to ale není překážka. „Nejkrásnější je, když na klientovi vidíte posun k lepšímu. Že jsem jim opravdu pomohla, to mě naprosto naplňuje."

Související témata:
Koučování

Reklama

Další články

Načítám