Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi čestnými hosty na přehlídce Michaela Kováčika v rámci módní akce Mercedes-Benz Prague Fashion Week se kromě jiných objevila i Monika Marešová (43). Pro manželku známého moderátora Leoše Mareše (47) to byla po dlouhé době první velká společenská akce. Mohlo by se zdát, že milovnice módy bude dlouho řešit, co si vzít na sebe, ale opak byl pravdou.

Jelikož diváci sledovali show z útrob vozu v autokině, tak Monika původně uvažovala o tom, že přijde na akci v teplákách.

„Pět minut předtím, než pro nás přijel řidič, tak jsem měla tepláky. Kreativní ředitel fashion weeku Lukáš Loskot mi na poslední chvíli napsal, že si uděláme fotku. Tím pádem jsem pochopila, že nejspíš vystoupím z vozu, tak jsem se převlékla,“ řekla s úsměvem v rozhovoru pro Super.cz Monika.

Po přehlídce čekal Marešovou narozeninový online koncert manžela, a tak původně uvažovala o tom, že se módního svátku ani nezúčastní. „Jsem trošku asociál, společnost příliš nevyhledávám. Když jde o módu, tak jsem tuto akci ráda podpořila. Jsem strašně ráda, že jsem šla, protože to byl zážitek.“

Reklama

Další články

Načítám