Hlavní obsah
Článek

Po uvolnění vládních opatření proti nemoci covid-19 se začíná rozjíždět i české společenské dění. Stylista hvězd Filip Vaněk (46) už má opět plné ruce práce, resp. jeho ruce se zase o něco více prodlužují pod váhou tašek, které nosí pro své zákazníky, kterými jsou například Leoš Mareš (47) s manželkou Monikou (43), Simona Krainová (51), či Monika Absolonová (47).

Když jsme se s ním potkali na cinema koktejl party pořádané známou značkou šampaňského, módní specialista potvrdil, že lidé po období půstu opět začínají uspokojovat hlad po módě.

„Klienti začali nakupovat a začaly se rozjíždět i některé projekty,“ říká stylista, který musel odložit odjezd na dovolenou. „Mám respekt k novým zakázkám a nechci je odmítat, kdyby se situace zase opakovala,“ říká Filip, který má svou teorii na to, proč lidé utrácejí. „Lidé mají tendenci se odměnit a udělat si radost.“

Vytvořil si jeden z nejlépe placených českých stylistů na krizové období nějaký finanční polštář, nebo jak říkají někteří politici „vatu“? „Já jsem se dobře oženil, takže to mám pořešené. Mě je mnohem levnější sytit, než šatit,“ smál se Filip Vaněk, který je pět let v registrovaném partnerství s finančníkem Antonínem.

Reklama

Další články

Načítám