Hlavní obsah
Článek

Nedávno Leoš Mareš (47) zveřejnil snímek své ženy Moniky (43) s krátkou parukou. Některé fanoušky tím pěkně zmátl, protože to vypadalo, že se Marešová nechala ostříhat. Aspoň si mohla přečíst, co by lidé na radikální změnu účesu řekli. Teď něco podobného udělala i Tamara Klusová (36).

Ta si nechala krátký sestřih „učesat“, a rovnou se s ním ukázala na křtu charitativního deníku, jenž pomáhá dívkám a ženám, které se během svého života ocitly v různě obtížných životních situacích.

Manželka zpěváka Tomáše Kluse (37) také lehce sondovala, jak by se fanouškům s krátkým sestřihem líbila. „Nikdy jsem krátké vlasy neměla, a ani jsem si neuměla představit, že bych se k nim rozhodla, ale teď nad tím vážně přemýšlím. Vzadu je schovaný culík, ale možná brzy nebude. Co myslíte?“ ptala se fanoušků Klusová, kterou chválily i celebrity. Krátké vlasy by se líbily například Evě Holubové (65) nebo Ivě Pazderkové (44).

„Tami, jsi nádherná, nádherná. Bez filtru a dokonalá. Vlasy dej, jak cítíš sama, protože to je nejdůležitější. Je to s nimi hra, kterou já hraju ráda a často. Žijeme jen jednou, vlasy rostou. A jak jsem ti dnes říkala - krátké by byly boží. Lav jů, bohyně,“ potěšila Tamaru Pazderková. „Za mě pecka,“ přidala se zpěvačka Anna K (59).

A jak by se krátké vlasy líbily Evě Holubové? „Jednou jsem potřebovala udělat životní změnu a krátký účes mi k tomu dodal kuráž. Moc ti to sluší,“ vzkázala Tamaře oblíbená herečka.

Našli se samozřejmě i tací, kteří Tamaře radili, ať se dlouhých vlasů v žádném případě nezbavuje. „S těmi krátkými mi přijdete taková starší a usedlejší, k vaší osobnosti i obličeji sedí lépe dlouhé,“ napsal Tamaře jeden z fanoušků. A co si myslíte vy? Hlasujte v anketě pod článkem.

Co by Tamaře Klusové podle vás slušelo víc?
Krátké vlasy
17,8 %
Dlouhé vlasy
82,2 %
Celkem hlasovalo 20855 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám