Hlavní obsah
Článek

Svou profesi módní redaktorky nezapře. Pokaždé, když Monika Marešová (43) vyrazí na společenskou akci, snaží se ctít doporučený dress code. Když tedy vyrazila na party luxusní značky zavazadel a příslušenství pro životní styl, která se nesla v duchu disco, oblékla outfit jako vystřižený z Discopříběhu.

„Vnímám to jako hru. Mám ráda módu, ale zase to nepřeháním. Většinou splním pravidla hry nějakým malým detailem,” říká manželka Leoše Mareše, která v tomto případě splnila předepsaný oděv do detailu. V mini šatech od návrhářky Isabel Marant s dlouhými rukávy ze zlatého lamé připomínala členku skupiny Abba.

„Takhle vlastně chodím s odpadky i se psem. Many (francouzský buldoček, kterého vlastní s manželem Leošem Marešem, pozn. red.) to má rád,” vtipkovala Monika.

Byť Moniku móda velice baví, dává většinou přednost pohodlí a praktičnosti před efektem. „O mně je známo, že já chodím věčně v teplákách,” smála se Monika Marešová, která má ale dar dodat pomocí nápaditých doplňků sportovnímu úboru vyšší úroveň.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám