Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pláže se sněhobílým pískem, tyrkysově modré moře, koktejl s paraplíčkem. Nic z toho rozhodně nebude součástí dovolené, kterou Leoš Mareš (47) tráví se svou ženou Monikou (43). Nejznámější český moderátor totiž vyrazil do Jižní Ameriky, konkrétně do Peru. Pár strávil nějaký čas v hlavním městě Limě a nyní absolvuje náročný výšlap.

„Vyrazili jsme z města Arequipa ve čtyři ráno. Teplota byla -1 stupeň Celsia. Po čtyřech hodinách jsme dojeli do Colca Canyonu. Snídanička příjemná. Podával se čaj, kolem létali kondoři. Monika je vyfotila a má je na IG story. Pak jsme si židličky zase pěkně sklidili a papa,” popsal moderátor dobrodružný start cesty.

Aktuálně se pár nachází v kaňonu Colca, který je asi sto kilometrů od města Arequipa. Třetí nejnavštěvovanější turistická destinace v Peru je jedním z nejhlubších míst na světě. Na tomto místě Monika vyfotila ženy v tradičních oděvech, alpaky zdobené barevnými pompony a nádhernou přírodu.

Momentky z nezvyklé dovolené si můžete prohlédnout v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám